0

Good day all,

I have installed postfix 2.6 on my centos and trying to sent emails through a smarthost, to which I can telnet on smtp port, and failing with subject error.

My main.cf is as follows:

queue_directory = /var/spool/postfix command_directory = /usr/sbin daemon_directory = /usr/libexec/postfix data_directory = /var/lib/postfix mail_owner = postfix myhostname = mail.mydomain.net mydomain = mydomain.net inet_interfaces = localhost inet_protocols = all mydestination = $myhostname, localhost.$mydomain, localhost unknown_local_recipient_reject_code = 550 mynetworks = 192.168.1.0/24, 127.0.0.0/8 alias_maps = hash:/etc/aliases alias_database = hash:/etc/aliases debug_peer_level = 3 debug_peer_list = smarthost.relay.com debugger_command = PATH=/bin:/usr/bin:/usr/local/bin:/usr/X11R6/bin ddd $daemon_directory/$process_name $process_id & sleep 5 sendmail_path = /usr/sbin/sendmail.postfix newaliases_path = /usr/bin/newaliases.postfix mailq_path = /usr/bin/mailq.postfix setgid_group = postdrop html_directory = no manpage_directory = /usr/share/man sample_directory = /usr/share/doc/postfix-2.6.6/samples readme_directory = /usr/share/doc/postfix-2.6.6/README_FILES smtp_sasl_auth_enable = yes smtp_sasl_password_maps = hash:/etc/postfix/sasl_passwd smtp_sasl_security_options = transport_maps = hash:/etc/postfix/transport

/etc/postfix/transport contains:

mydomain.net : * smtp:[smarthost.relay.com]:465

I then try: echo "test email body" | mail -s "Test Email Subject" test@yahoo.co.uk

To which I get:

Code: Select all 5E388A15AF: to=, relay=smarthost.relay.com[ipaddress]:465, delay=710, delays=545/0.03/165/0, dsn=4.4.2, status=deferred (lost connection with smarthost.relay.com[ipaddress] while receiving the initial server greeting)

I also captured a tcpdump and got below:

IP smarthost.relay.com.urd > unknown525400582542.48334: Flags [F.]

Finally I tried sending email through mailx passing authentication credentials and got:

Resolving host mail.mydomain.net . . . done. Connecting to ipaddress . . . connected. Unexpected EOF on SMTP connection "/root/dead.letter" 11/384 . . . message not sent.

Any help would be much appreciated,

Many thanks, Archie

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.