0

I'm doing a replication on a mysql 5.6 server (master) to a slave in mixed mode. The thing is, i connect to mysql trought workbench, i execute querys and are replicated. But if another user connected through the same way, deletes a register, it is deleted on the master, but not replicated on the slave. So the register stills appear. I don't understand why it doesn't shows an error. It continuous replicating till some tries to insert a register with the same ID (as it is not deleted) and then it fails showing a duplicate entry.

Does anyone knows how to se a log where it shows the errors? Why it continuous replicating and not executing that query?

Thank you

  • I can only think of a record not getting replicated if you use set sql_log_bin=0 before you run a query, that won't get logged in the binary hence not replicated to the slave. – jerichorivera Oct 14 '16 at 11:15
  • this is not what happens. we are not setting sql_log_bin=0. Also, all querys are replicated, not the one that deletes rows. – mga Oct 14 '16 at 11:17
  • are there any replication filters on the slave? – jerichorivera Oct 14 '16 at 11:18
  • only replicate-do-db, sql_mode=NO_ENGINE_SUBSTITUTION,STRICT_TRANS_TABLES, symbolic-links=0 – mga Oct 14 '16 at 11:21
1

I didn't know why that happened, however i change the replica to row based and it is working.

Thanks

|improve this answer|||||

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.