1

I am using GitHub for Azure. Suddenly, Azure stopped deploying from GitHub. It was working fine before. Below is the error i am getting now.

Command: "D:\home\site\deployments\tools\deploy.cmd" Handling .NET Web Application deployment. MSBuild auto-detection: using msbuild version '14.0' from 'D:\Program Files (x86)\MSBuild\14.0\bin'. Restoring NuGet package DotNetZip.1.10.1. Restoring NuGet package Microsoft.Net.Compilers.1.0.0. Restoring NuGet package Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform.1.0.0. Restoring NuGet package FontAwesome.4.7.0. Adding package 'FontAwesome.4.7.0' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Adding package 'Microsoft.Net.Compilers.1.0.0' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Adding package 'DotNetZip.1.10.1' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Adding package 'Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform.1.0.0' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Added package 'DotNetZip.1.10.1' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Restoring NuGet package Microsoft.Office.Interop.Excel.15.0.4795.1000. Adding package 'Microsoft.Office.Interop.Excel.15.0.4795.1000' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Added package 'Microsoft.CodeDom.Providers.DotNetCompilerPlatform.1.0.0' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Restoring NuGet package SharpZipLib.0.86.0. Adding package 'SharpZipLib.0.86.0' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Added package 'Microsoft.Office.Interop.Excel.15.0.4795.1000' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Added package 'FontAwesome.4.7.0' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Added package 'SharpZipLib.0.86.0' to folder 'D:\home\site\repository\packages' Added package 'Microsoft.Net.Compilers.1.0.0' to folder 'D:\home\site\repository\packages'

NuGet Config files used: C:\DWASFiles\Sites#1RBCAPP\AppData\NuGet\NuGet.Config

Feeds used: D:\home.nuget https://api.nuget.org/v3/index.json

Installed: 6 package(s) to packages.config projects D:\Program Files (x86)\MSBuild\14.0\bin\Microsoft.Common.CurrentVersion.targets(2398,5): warning MSB3284: Cannot get the file path for type library "c3d19104-7a67-4eb0-b459-d5b2e734d430" version 1.0. Library not registered. (Exception from HRESULT: 0x8002801D (TYPE_E_LIBNOTREGISTERED)) [D:\home\site\repository\PortalApp\PortalApp.csproj] PortalApp -> D:\home\site\repository\PortalApp\bin\PortalApp.dll Transformed Web.config using D:\home\site\repository\PortalApp\Web.Release.config into obj\Release\TransformWebConfig\transformed\Web.config. Copying all files to temporary location below for package/publish:
D:\local\Temp\8d45a9ead3c2d9c. D:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft\VisualStudio\v14.0\Web\Microsoft.Web.Publishing.targets(3010,5): error : Copying file Files\def.html to D:\local\Temp\8d45a9ead3c2d9c\Files\def.html failed. Could not find file 'Files\def.html'. [D:\home\site\repository\PortalApp\PortalApp.csproj] Failed exitCode=1, command="D:\Program Files (x86)\MSBuild\14.0\Bin\MSBuild.exe" "D:\home\site\repository\PortalApp\PortalApp.csproj" /nologo /verbosity:m /t:Build /t:pipelinePreDeployCopyAllFilesToOneFolder /p:_PackageTempDir="D:\local\Temp\8d45a9ead3c2d9c";AutoParameterizationWebConfigConnectionStrings=false;Configuration=Release;UseSharedCompilation=false /p:SolutionDir="D:\home\site\repository.\" An error has occurred during web site deployment. \r\nD:\Program Files (x86)\SiteExtensions\Kudu\59.60207.2684\bin\Scripts\starter.cmd "D:\home\site\deployments\tools\deploy.cmd"

0

It looks like your build is failing because Files\def.html which is referenced in your project PortalApp.csproj is missing and the build is giving up. You might want to remove the file from your project or reinstate the file to make msbuild, and the deployment happy again.

| improve this answer | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.