-1

I'm struggling to get Group Policy Printers to deploy on our RDP server 2008 r2.

They all deploy fine the first time users logon, but hereafter no printers deploy. If I make changes to the GPO, the printers will deploy again at next logon, but after that they will disappear again. What am I doing wrong?? Any help greatly appreciated!!

Best regards, Steffen.

  • How do you deploy this? Are you using GPP? Please add some screenshots from the policy. – duenni Jun 27 '17 at 8:08
  • Welcome to Server Fault! Please read How do I ask a good question and try to rewrite your question so that it matches the site quidelines. Include the following: What have you tried? What did you expect to happen? What happened instead? What does your config look like? Do you have any log entries from the times it didn't work as expected? – Jenny D Jun 27 '17 at 8:10
  • Yes, I am using GPP - screenshots coming up... – Steffen Ostersen Jun 27 '17 at 8:33
  • GPO Settings – Steffen Ostersen Jun 27 '17 at 9:36
0

Ok, I managed to solve this problem by adding the following option to our terminal server GPO:

COMPUTER POLICY\ADMINISTRATIVE TEMPLATES\SYSTEM\GROUP POLICY\Printers preference extension policy processing: Process even if the Group Policy objects have not changed.

Not sure if that is the best solution, but it works for now. :)

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.