0

When i starting mine MAC and got to the browser to localhost , i got the localhost output "It Working" from apache . After typing the command sudo apachectl stop, the server I THINK is stopped and after trying to go to localhost i got localhost refused to connect. BUT! When i open a new tab on the browser (Chrome) and go to localhost i got again "It Works" .. I can't understand that behaviour , can anybody explain to me ? How can i deactivate the built in Apache server so it won't start again after i restart mine OS .. (I mean deactivate forever, because i want to use XAMP).. Need your help please i struggle with that 3 days already .

closed as off-topic by Gerald Schneider, Jenny D says Reinstate Monica, mdpc, MadHatter supports Monica, womble Dec 9 '17 at 7:17

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

  • "Questions on Server Fault must be about managing information technology systems in a business environment. Home and end-user computing questions may be asked on Super User, and questions about development, testing and development tools may be asked on Stack Overflow." – womble
If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

0

To stop Apache from starting every time you reboot, use

sudo launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/org.apache.httpd.plist

This should stop Apache from restarting on its own on startup.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.