0

I have been trying for hours now to setup my domain with the CentOS Web Panel and own nameservers.

I did change the nameserver at the domain registrar and entered the IP values for these nameservers, so:

ns1.domain.com resolves to IP1
ns2.domain.com resolves to IP2

That works, I did check that with ping ns1.domain.com

But if I try to ping domain.com, it doesn't work.

My domain.com.db zone file: (I replace the IPs with ip1, ip2, ip3, ip4)

; Generated by CWP
; Zone file for domain.com
$TTL 14400
domain.com.      86400        IN      SOA     ns1.domain. info.domain.com. (
                2019052314      ; serial, todays date+todays
                86400           ; refresh, seconds
                7200            ; retry, seconds
                3600000         ; expire, seconds
                86400 )         ; minimum, seconds


ns1.domain.com. 14400 IN A IP1
ns2.domain.com. 14400 IN A IP2
domain.com. 86400 IN NS ns1.salarom.com.
domain.com. 86400 IN NS ns2.salarom.com.


domain.com. IN A IP1


localhost.domain.com. IN A 127.0.0.1


domain.com. IN MX 15 domain.com.


mail IN CNAME domain.com.
www IN CNAME domain.com.
ftp IN CNAME domain.com.
; Add additional settings below this line
_dmarc 14400 IN TXT "v=DMARC1; p=reject; rua=mailto:info@domain.com"
domain.com. 14400 IN TXT "v=spf1 +a +mx +ip4:IP1 ip4:IP2 ip4:IP3 ip4:IP4 ~all"
mta2 14400 IN A IP2
mta3 14400 IN A IP3
mta4 14400 IN A IP4
@ 14400 IN NS ns1.domain.com.
@ 14400 IN NS ns2.domain.com.
mail.domain.com 14400 IN A IP1

Hope you can help me!

Best regards,

closed as off-topic by Michael Hampton May 23 at 18:42

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

1

Solved! Oh my god after like 6 hours of google & try and error i got it. The zone (why ever) wasnt added to the named.conf by cwp ... can be closed!

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.