JJJJNR
  • Member for 9 years, 7 months
  • Last seen more than a month ago
7 answers
33 votes
113k views
How can I determine my user account's OU in a Windows domain?
8 votes

I've found that gpresult -v|more also works for this.

View answer
2 answers
0 votes
4k views
Out of date VM tools - issue with MS licencing.
Accepted answer
1 votes

Microsoft have come back to me in relation to this issue, and this is what they have to say. Yes, it is possible that when VMWare tools go out of date on the VMs the activation on the machine might ...

View answer
1 answers
0 votes
723 views
Bulk Phone number change - DSQUERY
Accepted answer
1 votes

dsquery user -samid "me" "OU=Systems,OU=Production Services,DC=xxxx,DC=xxxx,DC=com" | dsmod user -tel "xxxx" -u xxxxx -p xxxxx Big help from this blog post.

View answer
3 answers
1 votes
4k views
Copy/Paste for large file crashing Windows
0 votes

Dell replace the controller without anything to say that it was the issue? Weird. Tell them the problem still exists and to replace everything. Proc/board/ram until fixed.

View answer
1 answers
0 votes
183 views
Networking Issues after vmware p 2 v
0 votes

The Client didn't install the client for microsoft networks, once this was added to the nic it worked and the option was no longer grayed out.

View answer
1 answers
0 votes
1k views
Error code 0x80070035. The network path was not found
0 votes

Make sure that TCP/IP NetBIOS service is enabled and set to Automatic Navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\LmHosts On right side, double click on DependOnService Delete ...

View answer
4 answers
1 votes
114 views
SQL Express connection issue
Accepted answer
0 votes

After much messing around I decided to remove SQL fully and follow the instructions provided here. These instructions work a treat!

View answer
1 answers
0 votes
25 views
Process being kept open "some where"
0 votes

I just restored from a previous version and it worked

View answer
4 answers
0 votes
723 views
Vmotion issues between hosts
Accepted answer
-1 votes

It turns out the mac addresses from the mezzanine cards on the HP blade chassis were not being seen on the router side, so we done a reboot of the physical Cisco switch last night and everything is ...

View answer